Ако сте от хората, които обичат да смесват полезното с приятното и търсят нови предизвикателства, имаме новина за вас! Вече ви казахме, че през август, на фестивала София диша, ще се проведе една страхотна инициатива, организирана от сайта Майко Мила (www.maikomila.bg) и осъществена с подкрепата на Korres Bulgaria. Сега искаме да ви съобщим, че ако участвате в нея, не само ще имате възможност да направите нещо полезно и да се почувствате приятно, но има шанс да бъдете щедро наградени! Ето как:

В рамките на две недели от месец август – първата и последната, родители ще могат да посетят щанда на Майко Мила и Korres на фестивала София диша, и да разгледат и вземат ограничен брой дрешки за своите деца напълно безплатно. Това ще е възможно благодарение на акцията на Майко Мила „Ако имаш две дрешки...“, в която майки от цялата страна в момента даряват вече ненужни детски дрехи и играчки, за да могат след това те да бъдат предложени на други хора, нуждаещи се от тях.

Ако искате да дарите и вие вече непотребните ви детски дрехи, свържете се с организаторите на имейл [email protected] и имайте предвид, че две от вас ще бъдат подходящо възнаградени от Korres Bulgaria!

Във всяка от двете недели, безпристрастната и нежна ръка на някоя от доброволките в кампанията, известни като Ангелите на Korres http://www.korres.bg/pages/korres-angels ще изтегли името на една майка, участвала като дарител в кампанията и ще я награди с чудесните продукти на Korres (комплект на стойност 118 лв., съдържащ крем за лице според типа кожа 40 мл., шампоан за коса 250 мл., балсам за коса 200 мл., душ гел 250 мл., мляко за тяло 200 мл. и масло за устни 6 мл. ).

Ангелите на Korres ще бъдат там и за да се грижат акцията „Ако имаш две дрешки...“ да протече по възможно най-приятния за всички начин - ще имат грижата да помагат и упътват родителите, които идват на щанда на Майко Мила. И тъй като всички ангели трябва да изглеждат и да се чувстват добре, те също ще бъдат наградени от Korres!

И така – ако искате да участвате в кампанията на Майко Мила – пишете им, те са насреща за всички ваши въпроси. И не забравяйте, че всяко добро се връща – в случая може да е с подарък от Korres!

Искаме да ви представим Нина, Поли, Смиляна и Кристина, които, заедно с Красимира и Елисавета от „Майко Мила!“, ще са „ангелите на Korres“. Майките, които организират и работят за прекрасната безвъзмездна инициатива "Ако имаш две дрешки...".

Добре известно е, че бебешките дрехи са огромен разход за всяко домакинство. Децата растат толкова бързо, че голяма част от тях бързо умаляват (оставайки почти нови!), докато междувременно вече има нужда от други, по-големи. Затова "Korres" реши да подпомогне тази социална кампания и да допринесе както за създаването на временно "местенце" за размяна на дрехи, така и да подеме инициативата по изграждането на общност от родители, които да си помагат в всекидневните затруднения.

Целта на кампанията е да се съберат дрешки за деца от 0 до 3 годишна възраст, дрехи за бременни, играчки, обувки, шапки и всякакви бебешки атрибути, които ще бъдат предоставени съвсем безвъзмездно в рамките на фестивала "София диша" на всяка майка, която има нужда.

Ангелите на Korres“ вече обикалят по адреси и събират дарения, които после сортират и на двете обявени дати – 07-ми и 28-ми август, ще донесат всичко събрано на фестивала "София диша". Там посетителите ще могат свободно да си изберат и вземат каквото им е необходимо. Единственото условие е и вие да ни донесете поне една дрешка или друг полезен артикул, срещу което ще можете да се сдобиете с до 5 различни вещи от вече събраните.

Ние от Korres участваме в тази инициатива, защото вярваме, че е важно семействата да създадат дух на взаимопомощ помежду си, да могат да разчитат едни на други в отглеждането на най-скъпото им – децата, и да запазят този дух за следващи подобни инициативи, в които "Korres" с готовност ще се включи.

И защото вярваме в нуждата от насърчаване на създаването на подобна общност със стойностни социални функции, ще наградим няколко от майките, участвали с дарение в инициативата, като им подарим ексклузивни козметични комплекти!

Каним ви най-любезно да участвате в съвместната кампания на Korres и Майко Мила! Пишете на имейл [email protected], за да разберете как бихте могли да се включите. Добрината и щедростта - от вас, а наградите - от нас :)

И накрая, заповядайте на 07-ми и 28-ми август на нашия щанд, за да донесете или отнесете по някоя и друга дрешка, да се запознаем, да се посмеем и да прекараме прекрасно във фестивалния дух на "София диша"!