Често задавани въпроси

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?
След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?
Доставките на Korres.bg се извършват от обслужваща куриерска компания. В деня на доставка ще получите SMS/телефонно обаждане с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на доставка.

Мога ли да отменя поръчката си?
Можете да отмените поръчка, от страницата за преглед на поръчката си: Меню » Мойте поръчки Направена поръчка не може да бъде отменена единствено ако покупката вече е фактурирана и предстои доставка.

Мога ли да поръчам от чужбина?
За чужбина е нужно да се свържете с нас, за уточнение на възможните начини за плащане и доставка.

Мога ли да върна поръчани продукти?
Можете да върнете продукт в състоянието, в което е получен - придружен с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които е доставен. Преди това сте задължени да информирате Korres.bg за своето намерение за връщане на закупените артикули - по имейл в рамките на 7 работни дни след получаването им. Трябва да върнете продуктите не по-късно от 7 дни след подаване на известието.

Какъв е адресът за връщане на продукти?
Моля изпратете продукта, който желаете да върнете, на адрес:

Можете ли да ми изпрати проби?
За съжаление, проби не са достъпни за общото разпределение. Ако искате да получите препоръки за продукт, ние Ви каним да се свържете с нас.

Запитване за каталог
Съжаляваме, но в момента Корес не разполага с пълен продуктов каталог. Въпреки това, може да видите целия набор от продукти Korres на нашия уеб сайт (www.korres.bg).

Защо моя любим продукт не е наличен? Какво мога да използвам сега?
Решенията за преустановяване или въвеждане на продукт са направени в отговор на предпочитанията на потребителите и за тенденциите на продажбите в цял свят. Моля, пишете ни име/нюанс на любимия си продукт, който не е наличен и ще се радваме да ви предоставим алтернативни препоръки.

Някой друг вижда ли информацията, която предоставям на Корес?
Ние уважаваме личната ви информация. Информацията, която предоставяте няма да се предоставя на трети страни без вашето изрично съгласие. Прочетете нашата Декларация за поверителност за допълнителна информация. Ако имате някакви въпроси относно сигурността на нашия сайт, можете да се свържете с нас.