ДИВА РОЗА

__

ДИВА РОЗА Първият натурален 24 часа овлажняващ крем за лице, първият козметичен продукт на Корес и от момента на представянето му – световен бестселър. Маслото от дива роза – популярна аптечна съставка на Корес – е подбрано, за да създава овлажняващи и придаващи блясък продукти. Естествен източник на витамин С, то демонстрира забележително възстановяващо действие върху фините бръчки и пигментните нарушения. Освен това е богато на октадекадиенова и октадекатриенова киселина и проявява значителни овлажняващи, лечебни и омекотяващи свойства.

КИСЕЛО МЛЯКО

__

Първата козметична формула в световен мащаб, която включва ядивно кисело мляко; най-голямото предизвикателство към красотата до момента, разработването на стабилна козметична формула, запазваща всички „живи“ качества на киселото мляко, беше научно и новаторско постижение, както и първи по рода си продукт в световната козметична индустрия.

КВЕРЦЕТИН И ДЪБ

__

Първият козметичен продукт в света възоснова на удостоеното с Нобелова награда откритие на протеазомата, резултат от първично изследване на тема „Протеазома и стареене“. Първият натурален крем, който постига по-високи резултати на всички сравнителни тестове за безопасност и надеждност от най-продаваните кремове против стареене на пазара.

ЛИНИЯ ЗА КОСА

__

Натурален, устойчив и по-ефикасен отговор на свойството на небиоразградимия силикон да образува фин слой, тази линия разбива теориите, че без силикони косата не е защитена или губи своята влажност. Тествана за безопасност и надеждност спрямо водещия на пазара, базиран на силикон шампоан, формулата на Корес създава здравословен предпазен слой, подобен на силиконовия, но с по-голяма ефикасност и никакво натрупване.

ЧЕРЕН БОР

__

Натурална формула, съчетаваща две открития: биологията на протеазомата и как може да бъде повишена по естествен път с кверцетин (изобретение/патент на Корес) и биологията на матричната металопротеиназа (MMP) и как могат да бъдат естествено регулирани с полифенола на черния бор епигалокатехин (нововъведение на Корес).Четири системи на натурална защита против стареене:
1. стягане и преоформяне на контура
2. моментален лифтинг
3. против бръчки
4. хидратация и блестящ вид

 
 
 
 
Изследователски проекти

След представянето на „Кверцетин и дъб“ - първата натурална линия, която изпревари най-продаваните...
Още >
Разработване на продуктите

Разработваме козметични продукти за кожата възоснова на два фундаментални принципа
Още >